• Dalkoop’a Hoşgeldiniz!

Sepet

Sepet

Sepet

Çıtır Kabak Tatlısı 700 Gr.

95.00 

Stokta yok

Karşılaştır
Kategoriler: Etiketler:
Bu ürünü paylaşın

Açıklama

1) Cildin Yenilenmesini Sağlar

Kabak tatlısı sahip olduğu besin değerleri sayesinde cildin temizlenmesini ve gözeneklerinin açılmasını sağlar. Kabak tatlısı bundan dolayı oldukça güzel bir tatlıdır. Özellikle kış aylarında sürekli olarak ciltte çatlaklıklar oluşabilmektedir. Kabak tatlısı da yoğun miktarda a vitamini içermektedir. A vitamini cilt için oldukça iyi gelmektedir. Kabak tatlısı tüketerek cildinizin yenilenmesini sağlayabilirsiniz.

2) Bağışıklık Sistemini Güçlendirmektedir

Bağışıklık sistemi mevsim geçişlerinde sürekli olarak düşebilmektedir. Bağışıklık sisteminin güçlenmesi ve hastalıklara karşı daha dirençli olması için kabak tatlısı tüketebilirsiniz. Bağışıklık sistemini her türlü mikroplardan korumaktadır. Doğal bir antioksidan olarak bilinen kabak tatlısı bağışıklık sistemine doğrudan olumlu etki eder.

3) Göz Sağlığına Etki Eder

Göz sağlığı için oldukça iyi gelen kabak tatlısı içerisine ksantin bileşeni yer almaktadır. Ksantin bileşeni göz sağlığını korur ve daha iyi görmenizi sağlar. Ayrıca düzenli olarak kabak tatlısı tüketerek ileri ki yaşlarda ortaya çıkabilecek göz problemlerin de önüne geçmenizi sağlar. Katarakt ve göz problemlerini ortadan kaldıran kabak tatlısı gece daha iyi görmenizi de sağlamaktadır.

Bal Kabağı Tatlısı Nelere İyi Gelir?

1) Bağırsak Hareketlerini Hızlandırır

Bal kabağı bağırsak hareketlerini hızlandırmaktadır. Böylece daha hızlı kilo vermenizi sağlar. Özellikle kilo vermek isteyen kişiler için diyet menülerinin yanına bal kabağı tatlısı eklenebilmektedir. Bal kabağı tatlısı yiyerek hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz.

2) Alerjiye Karşı Vücudu Savunur

Bal kabağı ayrıca alerjiye karşı da oldukça etkilidir. Vücudu her türlü alerjiye karşı korumaktadır. Eğer alerjik reaksiyonlar yaşıyorsanız bal kabağı tatlısı tüketebilirsiniz. Bal kabağı tatlısı alerjik faktörleri ortadan kaldırmaktadır.

3) Vücudu Bakterilerden Arındırır

Vücutta hem yararlı hem de zararlı bakteriler bulunmaktadır. Bal kabağı ise vücudu zararlı bakterilerden arındırır. Zararlı bakterilerden arındırarak vücudun daha iyi çalışmasını sağlar. Ayrıca daha sağlıklı hissetmenize yardımcı olur.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Çıtır Kabak Tatlısı 700 Gr.” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir